Om oss

Mikroskopet

Mikroskopet ble stiftet av grunder og redaktør Jan Inge Iversen, i juli 2019 og startet opp sin offisielle virksomhet i dag den 1 november 2019. Nettstedet erstatter tidligere Standpunktet. Våre ambisjoner er mange, men hovedsakelig ønsker vi å gå i dybden på samfunnsproblemer og aktualiteter og slik bidra til en mer nyansert og mer korrekt debatt, med en billedlig forankring til mikroskopiske detaljer. Vi håper du som leser også får noe mer utav det å legge temaer under mikroskopet for å studere det nærmere på et mer vitenskapelig nivå. Vi er ikke en nyhetsformidler i utgangspunktet. Men det betyr ikke nødvendigvis at vi ikke har nyheter;

Tips oss derfor gjerne, eller ta kontakt med oss av andre grunner:

Adresse: Sokndalsveien 582, 4372 Egersund

Epost: post@mikroskopet.no

Telefon: (+47) 90 10 13 12

Vi tar sikte på å dekke et marked som for tiden er sterkt preget av falske nyheter og propaganda, og har derfor som ambisjoner å erstatte tidligere Standpunktets status som Norges ærligste og beste avis. Våre primære mål er å legge temaer under mikroskopet for å studere dem nærmere på et mer vitenskapelig nivå, med fakta som selve bærebjelken. Det er ikke ensbetydende med at vi ikke kommer til å synse og mene i form av kronikker. Men det betyr i det minste at våre konklusjoner kommer til å være fakta-basert informasjon.

Team Mikroskop

Team Mikroskop er opprettet som en redaksjon i form av et råd som vurderer saker og jobber med dem fortløpende. I tillegg jobber de forskjellige deltagerne selvstendig med andre forskjellige saker.

Teamet består av:
Vigdis Glesaaen
Jarl-Gunnar Lier
Gudrun Vibeke Jørpeland
Grant Meling

Sjefredaktør

Jan Inge Iversen er øverste ansvarlige som sjefredaktør, og har tidligere erfaringer som sjefredaktør og journalist i Standpunktet.
Han har tidligere drevet andre nettsteder, og har vært politisk engasjert i mange år, blant annet sammen med nylig avdøde frilansjournalist Jan Simonsen.

Iversen jobber også som selvstendig journalist i Mikroskopet, og har blant annet egne kronikker her i nettavisen vår. En av dem er «En klar tanke…», som han har tatt med seg fra Standpunktet.

Sjefredaktør og journalist Jan Inge Iversen