Frykter at MDG skal skape alvorlige konflikter i Norge

Redaktør i Mikroskopet, Jan Inge Iversen, frykter at de meget kontroversielle og ekstreme holdningene til MDG skal skape alvorlige konflikter i det norske samfunnet.

Han sier til Team Mikroskop at han frykter borgerkrigslignende tilstander i Norge etter hvert, slik som MDG går frem med sine alvorlige provokasjoner mot store deler av samfunnet i Norge.

– Man må huske på at slike ekstremt store omveltninger MDG kommuniserer politisk i dag, både truer og provoserer mange borgere som er villige til å gå langt for å yte motstand mot dem, sier Iversen.

– Jeg tror likevel mange borgere er villige til å endre livsstil på sikt for å bidra til et bedre miljø, og å slik tilpasse seg noen av MDGs krav etter hvert, men MDG går alt for fort frem og skremmer vettet av borgerne slik de gjør nå, sier den betenkte redaktøren til teamet sitt.

MDG ønsker å øke bensinavgiften med fem kroner.

Mikroskopet skrev tidligere i dag om MDG og rødt som går inn for å øke bensinavgiften med fem kroner, noe Iversen reagerer sterkt på.

– Det er helt greit at man har slike ønsker og målsetninger på sikt, men man bør begrense seg litt og ikke akkurat true deler av samfunnet på livet, for dette vil jo ha enorme konsekvenser for mange. Det nytter ikke å komme med lovnader om støtte og tilskudd her, for det er ingen som tror på det likevel, det vil aldri bli gjennomført riktig i praksis, sier han.

– Dessuten er slike støtteordninger å betrakte som maktmisbruk, der gjeldende behov mer eller mindre blir gjort til tigging i praksis, noe den svakeste gruppen i samfunnet allerede er mektig lei av, fortsetter han.

– Det er heller ikke helt utenkelig at samfunnet en dag rakner på disse premissene, og skaper en farlig situasjon som til slutt kan ende opp med krise og at man mister kontroll og får alvorlige opptøyer i Norge, avslutter han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.