Problematikken rundt NAV, politiet og domstolene

Idag er media preget av den alvorlige og ikke minst utrolige saken med NAVs håndtering av lovverket som omhandler trygdesvindel og misbruk av NAV.

Det er selvfølgelig problematisk og helt uakseptabelt at NAV selv skal stå for den slags politianmeldelser og etterforskning, det sier i grunnen seg selv. Og nå når endelig folk får opp øynene for hvilken ukultur og hinsides ulogisk drift organisasjonen står for, samt at mediene endelig begynner å skjønne alvoret i slike saker, så må jeg dessverre skuffe dere med å fortelle dere at det i denne spesifikke sammenhengen, ikke handler om NAV.

Hva handler der da om, tenker du kanskje?

Jo, det handler om en annen ukultur i nettverket til de sofistikerte lederne våre, nemlig politiet. Som videre berører domstolene og deres troverdighet, og ikke minst deres intensjoner som embetsmenn.

Legg merke til bindeleddene mellom NAV – Politi – Domstol, som i utgangspunktet gjøres gjeldende i de fleste offentlige saker der man nærmest tar det for gitt at enhver statlig ansatt er et bedre og mer moralsk menneske enn de øvrige borgerne i samfunnet.

Det er altså en gammel tradisjon vi snakker om her, som favoriserer visse typer mennesker som søker høye verv i offentligheten, med brede skuldrer som ellers ressursterke mennesker utstråler i dagens samfunn. Disse utgjør ofte den sofistikerte delen av samfunnet, og spiller på lag med hverandre.

Det er altså ikke selve NAV-galskapen som er årsaken til alle de juridiske overgrepene den norske staten begår sammen med domstolene mot uskyldige borgere, det er nemlig «samspillet» mellom de forskjellige etatene og domstolene som er hovedproblemet her.

La meg ta et helt annet eksempel som viser at det jeg sier faktisk er korrekt…

Denne artikkelen må du følge med på videre for å få med deg resten…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.